Medium, Hypnose, Regressie, QHHT, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA

Lees meer: DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA
DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA

PRE-ORDER 
Stap in het diepste van mijn ziel terwijl ik de rauwe waarheid over mijn strijd met narcisme onthul in "Door de Nevels van Narcisme op weg naar Nirvana". Dit is niet zomaar een boek; het is een krachtige reis van transformatie die je zal raken tot in het diepst van je hart. Ik deel mijn meest kwetsbare momenten, mijn diepste lessen en mijn ultieme triomfen, en nodig je uit om samen met mij te ontdekken hoe je kunt transformeren en bloeien, zelfs in de donkerste tijden. Dit is het boek waarop je hebt gewacht - een boek dat niet alleen je geest zal voeden, maar ook je ziel zal verlichten. Durf jezelf onder te dompelen in mijn verhaal en laat het de vonk zijn die je nodig hebt om je eigen transformatie te omarmen. "Door de Nevels van Narcisme op weg naar Nirvana" staat op het punt van openbaring op 1 juni 2024. 
Maar waarom wachten tot dan? Bestel nu voor 15 April en ontvang jouw exemplaar vóór 1 mei, met een persoonlijke boodschap rechtstreeks van mij. 
Dit is nog niet alles. 
Je maakt ook nog eens kans op een gratis reading t.w.v. 90.75 Euro.

Wees een van de eersten die deze diepgaande en hoopvolle verhaal ontdekt, en laat je inspireren op jouw pad naar heling en bewustwording. 

Bestel nu jouw exemplaar en geef jezelf het geschenk van transformatie

DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA

Stap in het diepste van mijn ziel terwijl ik de rauwe waarheid over mijn strijd met narcisme onthul in “Door de Nevels van Narcisme op weg naar Nirvana”. Maar dit boek gaat veel verder dan alleen mijn verhaal. Het is een krachtige gids voor het leven, een reis die alle facetten van co-afhankelijkheid, narcisme en spirituele groei naar verlichting omvat.

Dit is niet zomaar een boek; het is een transformerende reis die je zal raken tot in het diepst van je hart. Ik deel mijn meest kwetsbare momenten, mijn diepste lessen en mijn ultieme triomfen, en nodig je uit om samen met mij te ontdekken hoe je kunt transformeren en bloeien, zelfs in de donkerste tijden.

“Dit is het boek waarop je hebt gewacht – een boek dat niet alleen je geest zal voeden, maar ook je ziel zal verlichten. Durf jezelf onder te dompelen in mijn verhaal en laat het de vonk zijn die je nodig hebt om je eigen transformatie te omarmen.”


.

Namaste

Natalie

Welkom in de RMHAC webwinkel, waar spiritualiteit en persoonlijke groei samenkomen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan producten die u helpen bij het bereiken van een hoger bewustzijn en het versterken van uw energetische lichaam.

Naast onze producten kunt u hier ook direct uw sessies en trajecten boeken, zoals Readings, Coaching, QHHT en Regressietherapie. Staat uw gewenste artikel of traject er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@rmhac.nl. We waarderen uw suggesties en feedback enorm.

Bij RMHAC streven we naar maximale service. Geniet van het winkelen en rust uit in de wetenschap dat we ernaar streven uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden.

Namaste.


Uitgelichte producten

Bestel nu
BOEK DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA
BOEK DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA
BOEK DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA
Een buitengewoon boek dat diep ingaat op een van de meest complexe en uitdagende aspecten van menselijke relaties

Reset your Mind Hypnose en Coaching (onderdeel van NB Service en Hosting)

Verzetlaan 21

1742 RL Schagen

Info@rmhac.nl

KVK NR: 76323692

BTW NR: NL003071644B83