Medium, Hypnose, Regressie, QHHT, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

REIKI

Behandeling
Reiki is een Japanse geneeswijze die al eeuwen oud is. Bij Reiki maken wordt gebruik gemaakt van de universele levensenergie die overal om ons heen aanwezig is. Een reikibehandelaar heeft geleerd om met deze energie te werken en deze te sturen. Er zijn twee verschillende manieren om iemand te behandelen: persoonlijk op een behandeltafel alsook op afstand. We zijn allen energie en deze is universeel. Bij Reiki op afstand maakt het ook niet uit wanneer je naar een video kijkt. De energie is aanwezig in het Quantum veld.

Behandeling in mijn praktijk
Bij het maken van een afspraak voor een persoonlijke behandeling, stuur ik jou een intake-formulier en een behandelovereenkomst. In het intake-formulier kun je aangeven waar je klachten liggen. Dit kunnen fysieke klachten zijn, zoals een blessure, hoofdpijn, of pijn in de buik of maagregio, maar dit kunnen ook mentale klachten, bijvoorbeeld stress, of een burn-out zijn. Als medium, NLP coach alsook als hypnotherapeut kan het ook gebeuren dat ik je een combinatie aanbied. Als medium voel ik intuïtief aan waar je eventueel ook problemen hebt die je zelf niet herkent.

In mijn behandelingen behandel ik altijd de chakra’s om de doorstroming van energie te bevorderen.

Het kan zijn dat je meer dan 1 behandeling nodig hebt, dit zullen bespreken na de 1e behandeling.
Voor eenieder is de ervaring van een Reikibehandeling een unieke ervaring. Het kan zijn dat je intense emoties ervaart van blijheid, verdriet of boosheid. Alsook tintelingen of andere sensaties in je lichaam. Belangrijk is dat je je openstelt voor de te ontvangen energie. Alles wat je ervaart is gestuurd vanuit je hogere zelf en is dus altijd goed.
Een behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten (inclusief behandeling, voor- en nagesprek) en kost € 65,- inclusief 21% BTW.
Een online behandeling kost € 60 en een voor jou gemaakte Reiki sessievideo kosten € 80 en is net zo effectief als een behandeling in de praktijk.
Het voordeel van een Reiki video voor jou gemaakt is dat je deze altijd kunt gebruiken.
Als je graag Reiki op afstand wilt ontvangen, dan maak je met mij een afspraak. Voor de behandeling heb ik jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats nodig (of van je kind). Soms kan ik ook vragen om een recente foto, waar je alleen op staat. Deze gegevens heb ik nodig, zodat ik zeker weet dat ik op jou afstem als ik ga beginnen met de Reiki op afstand.
Hoe kun je Reiki op afstand ook ontvangen?
we spreken een datum en een tijdstip af, bijvoorbeeld tijdens een rustig moment voor jou, een examen of sollicitatie, of een operatie. Voordeel hiervan is dat je er zelf voor kunt kiezen om ook op dat tijdstip even rust te nemen, zodat je de Reiki ook zelf kan voelen.of ik stuur de Reiki dagelijks voor een gewenste periode zonder een tijdstip af te spreken. Dit spreek ik vooral af als je in het ziekenhuis ligt, bang bent voor een operatie of een andere behandeling moet ondergaan, of wanneer je last hebt van paniekaanvallen ed.
Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is afhankelijk van je klacht en/of wat je wilt aanpakken. Net zoals bij een persoonlijke behandeling is het gemiddelde ongeveer 7 behandelingen. Je kunt er zelf voor kiezen of je die behandelingen in 1 week wilt, of verspreid over een aantal weken. Uiteraard is een eenmalige behandeling op afstand ook mogelijk, voor bijvoorbeeld, examens of sollicitaties.
Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: mail@resetyourmindhypnoseandcoaching.com