Medium, Hypnose, Regressie, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

Over mij en reviews!

Wie ben ik en wat is mijn motivatie als hypnotherapeut

Mijn naam is Natalie Bilodeau

Ik ben 52 jaar jong en sta vol in het leven. 

20 jaar lang heb ik in de sales wereld gewerkt als account-manager waarvan 12 jaar in het buitenland. Ik vond het tijd om een ommezwaai in mijn leven te maken en mijn levenservaring en mensenkennis te gebruiken om anderen te helpen. 

Enige tijd geleden kwam ik  met hypnose in aanraking doordat ik na vele therapieën, diëten en pogingen tot niet meer wist wat ik moest doen om af te vallen, maar ook om uit mijn burn-out te komen die ik na jeugdtrauma´s en jaren lang stress in mijn privé leven en op het werk opgelopen had. 

Hypnose was mijn laatste redding dacht ik bij mezelf.  (en hoe waar)

Enigszins sceptisch en onwetend maakte ik een afspraak bij een hypnotherapeut om een virtuele maagband te laten zetten. 

Dit heeft mijn leven in alle opzichten veranderd. Al na 1 sessie was direct een groot verschil te merken en ik viel meteen veel af. Ik was er niet zozeer mee bezig maar mijn relatie met eten veranderde totaal. 

Ik heb in totaal 3 sessies ondergaan waarbij ook het loslaten van het verleden aan bod kwam.  Hierdoor kon mijn verleden en oude negatieve emoties eindelijk loslaten. Ik kan nu voor het eerst in mijn leven zeggen dat ik echt vrij ben en verlost van alle ballast die ik in al die jaren met mij meegedragen heb. Ik kan weer genieten van het leven en al het moois dat het te bieden heeft.

Door mijn studie als psychosociaal counselor heb ik veel informatie en kennis over hypnose opgedaan. Dit was voor mij ook de reden dat ik besloot mijzelf open te stellen voor hypnotherapie.  Na mijn sessies en mijn succes hiermee  besloot ik om mij te gaan verdiepen in hypnose en hypno-coaching. Nadat ik met succes de opleiding Hypnotherapeut-Regressietherapeut en Hypnotische virtuele Maagband therapeut behaald heb was de beslissing om van hypnotherapie en hypno-coaching mijn beroep te maken snel gemaakt. Door mijn eigen ervaring met hypnotherapie en doordat ik zelf jaren lang met stress, burn-out, trauma´s en onzekerheid te maken heb gehad kan ik mij goed inleven in de situaties van mijn cliënten en weet wat er nodig is om tot een mooi resultaat te komen. 

Met mijn levenservaring, de studie die ik volg en de opleiding die ik als hypnotherapeut heb genoten ben ik er van overtuigd dat ik een groot verschil kan maken in de levens van vele mensen die nu vastzitten op emotioneel vlak alsook mensen die angsten, burn-out klachten, fobieën, slechte eetgewoontes, pijn, angsten, trauma´s, rouwverwerking, slapeloze nachten of andere issues hebben. 

Al jaren komen vele mensen bij mij met hun problemen en vragen om advies en ik heb al velen mogen helpen. Dit was tevens mijn motivatie om hier mijn beroep van te maken en dat te doen waar ik zoveel voldoening en dankbaarheid uit schep. Kortom hypnotherapie heeft mijn leven veranderd en hoe mooi is het dat ik de kennis heb dit ook aan andere mensen door te mogen geven. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag doen. Een ieder die hetzelfde geluk mag ervaren en dat ik daar aan mee heb mogen helpen als therapeut is voor mij een geschenk.

Mijn naam is Natalie Bilodeau