Medium, Hypnose, Regressie, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

Over mij en reviews!

Wie ben ik en wat is mijn motivatie als hypnotherapeut

20 jaar lang heb ik in de sales wereld gewerkt als accountmanager waarvan 12 jaar in het buitenland. Ik vond het tijd om een ommezwaai in mijn leven te maken en mijn levenservaring en mensenkennis te gebruiken om anderen te helpen. 

Enige tijd geleden kwam ik  met hypnose in aanraking doordat ik na vele therapieën, diëten en pogingen tot niet meer wist wat ik moest doen om af te vallen, maar ook om uit mijn burn-out te komen die ik na jeugdtrauma´s en jaren lang stress in mijn privé leven en op het werk opgelopen had. 

Hypnose was mijn laatste redding dacht ik bij mezelf.  (en hoe waar)

Enigszins sceptisch en onwetend maakte ik een afspraak bij een hypnotherapeut om een virtuele maagband te laten zetten. 

Dit heeft mijn leven in alle opzichten veranderd. Al na 1 sessie was direct een groot verschil te merken en ik viel meteen veel af. Ik was er niet zozeer mee bezig maar mijn relatie met eten veranderde totaal. 

Ik heb in totaal 3 sessies ondergaan waarbij ook het loslaten van het verleden aan bod kwam.  Hierdoor kon mijn verleden en oude negatieve emoties eindelijk loslaten. Ik kan nu voor het eerst in mijn leven zeggen dat ik echt vrij ben en verlost van alle ballast die ik in al die jaren met mij meegedragen heb. Ik kan weer genieten van het leven en al het moois dat het te bieden heeft.

Door mijn studie als psychosociaal counselor heb ik veel informatie en kennis over hypnose opgedaan. Dit was voor mij ook de reden dat ik besloot mijzelf open te stellen voor hypnotherapie.  Na mijn sessies en mijn succes hiermee  besloot ik om mij te gaan verdiepen in hypnose en hypno-coaching. Nadat ik met succes de opleiding Hypnotherapeut-Regressietherapeut en Hypnotische virtuele Maagband therapeut behaald heb was de beslissing om van hypnotherapie en hypno-coaching mijn beroep te maken snel gemaakt. Door mijn eigen ervaring met hypnotherapie en doordat ik zelf jaren lang met stress, burn-out, trauma´s en onzekerheid te maken heb gehad kan ik mij goed inleven in de situaties van mijn cliënten en weet wat er nodig is om tot een mooi resultaat te komen. 

Met mijn levenservaring, de studie die ik volg en de opleiding die ik als hypnotherapeut heb genoten ben ik er van overtuigd dat ik een groot verschil kan maken in de levens van vele mensen die nu vastzitten op emotioneel vlak alsook mensen die angsten, burn-out klachten, fobieën, slechte eetgewoontes, pijn, angsten, trauma´s, rouwverwerking, slapeloze nachten of andere issues hebben. 

Al jaren komen vele mensen bij mij met hun problemen en vragen om advies en ik heb al velen mogen helpen. Dit was tevens mijn motivatie om hier mijn beroep van te maken en dat te doen waar ik zoveel voldoening en dankbaarheid uit schep. Kortom hypnotherapie heeft mijn leven veranderd en hoe mooi is het dat ik de kennis heb dit ook aan andere mensen door te mogen geven. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag doen. Een ieder die hetzelfde geluk mag ervaren en dat ik daar aan mee heb mogen helpen als therapeut is voor mij een geschenk.

Mijn naam is Natalie Bilodeau

Hi Natalie

Ik ben je zeker niet vergeten hoor, maar wilde echt even de tijd nemen voor de review. 

Volgens mij is het nu precies het tijdstip en de dag van je seminar. Geen toeval dat ik net aan je denk. Super gaaf dat dit allemaal zo loopt. 

Natalie laat je meteen welkom en op je gemak voelen. Eigenlijk gewoon thuis want dat ben je ook. Hierdoor verliep het gesprek ook vol vertrouwen. Natalie luistert, heeft interesse, voelt je goed aan en weet je al te coachen voordat je de QHHT ingaat. Zelf heb ik gekozen voor het bed ipv de stoel omdat ik weet dat ik mij dan meer en beter kan ontspannen. Overigens was de informatie die ik van tevoren kreeg erg handig en duidelijk. Het gaf me voldoende tijd om na te denken over de vragen die ik wilde stellen. De QHHT zelf is magisch en bijzonder. Je komt in een tijd waar je je belangrijkste les uit mag halen. Mooi, maar ook emotioneel. Dat je innerlijke zelf eigenlijk alle antwoorden al heeft op je vragen is een bevestiging van wat ik al voelde. Ik heb de sessie dan ook afgerond waarbij ik zelfverzekerder ben geworden, beter wist wat ik moest doen, maar ook waar ik voor sta en waar ik heen mag. Karma wordt opgeruimd. De dagen erna had ik levendige dromen die mij vertelden dat ik aan het helen ben. Al met al een bijzonder mooie ervaring die ik met Natalie heb mogen ervaren. Zeer dankbaar dat ik deze stap heb durven zetten. Dank je wel Natalie tot snel. 

Warme Groet 

Flory-Anne

hi lieve Natalie, wat een mooie reading, en wat mooi dat je jouw eigen ervaringen met ons deelt, dat maakt het voor mij ook “toegankelijker”. Ik heb onlangs ontdekt dat ik mezelf bevrijd heb, bevrijd van mezelf, en dat was een mega ontdekking. Zoveel strengheid, die zoveel zwaarte met zich meebracht, zwaarte die ik jarenlang op mijn rug meesjouwde. Ben zo dankbaar voor deze ontdekkingen , het geeft zoveel rust, vrede, zachtheid. Dankjewel voor jouw steun tijdens mijn reis

🥰
💃