Medium, Hypnose, Regressie, QHHT, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

BOEK REVIEWS DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA

6 Reacties

Reacties op “BOEK REVIEWS DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA”

 1. S.K avatar
  S.K

  In één ruk uitgelezen. 👁️
  Wat een ongelooflijk waardevol boek is dit. Ik werd meteen meegenomen door het verhaal van Nathalie. Ik vond hier zoveel herkenning in. Nooit gedacht dat ik op een punt zou komen dat ik mijn verleden kan gaan verwerken, maar door het lezen van dit boek heb ik zoveel informatie dat ik vooruit kan en weer hoop op een mooie toekomst zie. Ik volg jou al heel lang op youtube en ben heel blij met alles wat jij voor ons doet. Dank je Nathalie voor dit geweldige boek en al jouw mooie video’s.
  Warme groet, Steven

 2. CT avatar
  CT

  De pagina getiteld “De heling van karmische energie” uit het boek nodigt de lezer uit op een meeslepende ontdekkingsreis die verder gaat dan het oppervlakkige begrip van narcisme. Dit boek lijkt narcisme te gebruiken als een vertrekpunt voor een diepgaande verkenning van karmische energieën en hun invloed op onze spirituele groei. De tekst op de pagina die ik zie, doet denken aan een doordachte en filosofische benadering van zelfontwikkeling en reflectie. Het idee dat elke incarnatie ons dieper inzicht biedt en dat we simultaan in meerdere lagen van tijd navigeren, is zowel complex als intrigerend. De auteur doet een beroep op de lezer om na te denken over hoe vorige levens ons huidige bestaan kunnen beïnvloeden en verrijken.

  Door de suggestie dat we meerdere werkelijkheden tegelijkertijd ervaren en dat ons ware zelf is gehuld in nevels van vergetelheid, biedt het boek een fascinerende kijk op het idee van spirituele vooruitgang. De vermelding van een web van ervaringen die bijdragen aan onze algemene groei en verlichting, is niet alleen poëtisch maar ook veelbelovend voor degenen die streven naar zelfheling en een dieper begrip van hun plaats in het universum.

  Dit boek is duidelijk meer dan een oppervlakkige analyse van narcisme; het is een uitnodiging om te reflecteren op onze diepste innerlijke werking en de mogelijkheid om te helen en te groeien voorbij de grenzen van ons huidige zelf.

 3. Dorien avatar
  Dorien

  Hey Natalie, Ik heb jouw boek vorige week binnengekregen en bijna in 1 keer uitgelezen. Wat ben je eerlijk in het vertellen van jouw verhaal zeg. Maar wat ik met name heel fijn vind is dat je zoveel duidelijkheid schept over hoe je ECHT kunt reflecteren en hiermee ook meteen aan de slag kunt.
  Ik wil je zeggen dat ik zo dankbaar ben en dat ik dit boek nog vaak in mijn handen zal nemen als ik het even niet meer weet.
  Jouw boek is een zegen en een echte aanrader. Super dankjewel voor het maken van dit boek. Heel veel liefs en succes wens ik jou . Dorien

 4. Karin avatar
  Karin

  Beste Natalie,
  Dank je wel voor jouw lieve woorden die je in mijn boek hebt geschreven en dank je wel dat ik je mocht ontmoeten.
  Ik heb het boek inmiddels uitgelezen en heb tranen gelaten toen ik jouw verhaal las, maar wat een hoop en kracht heb ik hieruit gehaald.
  Je verhaal inspireert mij om niet op te geven. Wat ik bijzonder vind aan dit boek is dat ik nu zoveel duidelijkheid heb over alles wat mij is overkomen, mijn hele Twinflame connectie, de Kundalini ervaring die ik door ben gegaan, alle donkere nachten die ik heb gehad, de vele vragen die daardoor in mijn hoofd spookten. Ik begrijp het nu en kan met opgeheven schouders naar voren kijken. In het nu leven. Ik heb weer zin in het leven.

  Lieve groetjes van Karin

 5. Marcel avatar
  Marcel

  Een echte AANRADER!!! Wat een mooi boek, kon m niet meer wegleggen. Als je klaar bent om gelukkig met jezelf te worden en in het NU te gaan leven dan raad ik je aan dit boek te lezen.

 6. Cindy avatar
  Cindy

  Lieve Natalie,

  Dank je wel voor het schrijven van jouw verhaal. Ik heb je boek in goede orde ontvangen en het heeft echt mijn leven veranderd. Als iemand die flink door narcistisch misbruik ben geraakt, voelde ik me hopeloos en verloren. Maar toen ik jouw verhaal begon te lezen, voelde ik meteen een klik. Het voelde alsof jij mijn verhaal begreep, alsof ik niet alleen was in mijn pijn.
  Het boek heeft me geholpen narcisme beter te begrijpen en me de kracht gegeven om aan mijn eigen herstel te werken. Ik kon het gewoon niet wegleggen; elke bladzijde bracht nieuwe inzichten en gaf me hoop, en deze hoop houd ik stevig vast.
  Nu voel ik me sterker dan ooit tevoren. Ik ben zo dankbaar voor jou “Natalie” dat jij jouw verhaal en jou waardevolle inzichten en wijsheid met ons deelt. Het heeft mij geholpen om weer een weg vooruit te vinden.
  Als je ook vastzit in een situatie met narcisme, raad ik je echt aan dit boek te lezen. Het zal je hart raken en je de kracht geven om te geloven dat er betere dagen voor je liggen.
  Dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 gedachten over “BOEK REVIEWS DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA”