Medium, Hypnose, Regressie, QHHT, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

BOEKEN

ECHO’S VAN ONEINDIGHEID

BOEKLANCERING EN EERSTE RECENSIE OP 22-07-2024 OM 11:11 OP INSTAGRAM @bilodeaunatalie en @sheila_hvj-inbooks

“Verken de tijdloze wijsheid binnenin jezelf”

Welkom bij “Echo’s van Oneindigheid”. Dit boek nodigt je uit om samen met mij de diepten van de spirituele werkelijkheid te verkennen. Het is niet slechts een boek, maar een poort naar zelfontdekking en transformatie, een middel om de universele waarheden die in elk van ons resoneren te ontsluiten.

De intentie achter dit werk is om een brug te bouwen tussen de complexe wereld van spirituele concepten en de praktische aspecten van het dagelijks leven. Het is geschreven om te onderwijzen en te reflecteren over de spirituele principes die ons universum beheersen, zoals de 12 universele wetten. Het nodigt je uit om verder te kijken dan het analytische oog toestaat en te streven naar een harmonieus, vredig en vervuld leven.

Door de pagina’s heen zul je ontdekken hoe diepe spirituele inzichten, verweven kunnen worden met alledaagse ervaringen. Van het begrijpen van de cycli van leven en dood tot het vinden van spirituele balans en het omgaan met scepticisme en sociaal stigma. Dit boek biedt een holistische benadering van persoonlijke en collectieve evolutie.

Elk hoofdstuk dient als een spiegel die de ziel reflecteert en licht brengt naar de vaak vergeten hoeken van ons bewustzijn, en ons aanmoedigt om oude patronen te herzien en nieuwe perspectieven te omarmen. Met een combinatie van diepgaande theorieën en toegankelijke praktijken is “Echo’s van Oneindigheid” een essentiële gids voor iedereen die zijn of haar pad naar spirituele ontwaking verder wil verkennen.

Dit boek helpt je begrijpen dat ware verlichting niet komt van het overstijgen van alleen het menselijke of het goddelijke, maar van het volledig omarmen van zowel onze menselijkheid als onze goddelijkheid. Het is een uitnodiging om je innerlijke kracht en wijsheid te herkennen en te gebruiken als fundamenten voor spirituele groei en maatschappelijke verandering.

Laat “Echo’s van Oneindigheid” je inspireren om niet alleen naar kennis te zoeken, maar ook naar wijsheid, en om niet alleen voor jezelf of een ander te leven, maar ook als deel van een groter geheel. Tijdens jouw reis door dit boek hoop ik dat je de echo’s van oneindigheid binnenin jezelf zult horen, dat het met jou zal resoneren en het je mag begeleiden in jouw spirituele evolutie, en uiteindelijk je ware potentieel zal onthullen.

Lees meer: BOEKEN

DOOR DE NEVELS VAN NARCISME OP WEG NAAR NIRVANA

Stap in het diepste van mijn ziel terwijl ik de rauwe waarheid over mijn strijd met narcisme onthul in “Door de Nevels van Narcisme op weg naar Nirvana”. Maar dit boek gaat veel verder dan alleen mijn verhaal. Het is een krachtige gids voor het leven, een reis die alle facetten van co-afhankelijkheid, narcisme en spirituele groei naar verlichting omvat.

Dit is niet zomaar een boek; het is een transformerende reis die je zal raken tot in het diepst van je hart. Ik deel mijn meest kwetsbare momenten, mijn diepste lessen en mijn ultieme triomfen, en nodig je uit om samen met mij te ontdekken hoe je kunt transformeren en bloeien, zelfs in de donkerste tijden.

“Dit is het boek waarop je hebt gewacht – een boek dat niet alleen je geest zal voeden, maar ook je ziel zal verlichten. Durf jezelf onder te dompelen in mijn verhaal en laat het de vonk zijn die je nodig hebt om je eigen transformatie te omarmen.”


.

Namaste

Natalie

Reset your Mind Hypnose en Coaching (onderdeel van NB Service en Hosting)

Verzetlaan 21

1742 RL Schagen

Info@rmhac.nl

KVK NR: 76323692

BTW NR: NL003071644B83