Medium, Hypnose, Regressie, QHHT, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

QHHT QUANTUM HEALING HYPNOSE TECHNIQUE

QHHT is een hypnose techniek die is ontwikkeld door Dolores Cannon.

Een wereld beroemde hypnotherapeut die een groot deel van haar leven heeft gewijd aan het helpen van mensen met trauma’s. Ruim 40 jaar geleden heeft zij deze techniek samen met haar man ontwikkelt. Het is een bijzondere vorm van regressie die verschilt van de reguliere regressietherapie waarin de hypnotherapeut werkt met suggesties. In deze therapie wordt je in een somnambulistische  staat gebracht die vergelijkbaar is met het moment dat je in slaap valt alsook net voor je wakker wordt. Dolores Cannon heeft zover mij bekend 19 boeken geschreven.

Tijdens deze hypnose (regressie) wordt je in de diepste staat van hypnose gebracht waar in het bewustzijn als het ware wordt uitgezet zodat je onderbewustzijn naar de oppervlakte kan komen. We zijn allemaal verbonden en we zijn Multi universele wezens. In de incarnaties op aarde hebben wij een perceptie van tijd maar eigenlijk bestaat tijd niet. We zijn niets meer of minder dan energie. Energie is altijd in beweging en zal dus ook moeten groeien. Groeien doe je door pijn te ervaren en ja zelfs door trauma’s te doorleven. Wanneer je genoeg bent gegroeid zul je naar een hoger bewustzijn gaan waarin je dus je karma zal gaan herkennen. Je ontwaakt. Je ontdekt je spirituele zijn. Dit is ook vaak het moment waarop je met QHHT in aanraking komt. Het biedt je de mogelijkheid om contact te maken met je vroegere incarnaties of die die nog gaan komen, maar daar we 1 zijn met alles wat is kun je dus ook contact leggen met iedere entiteit in het universum in welke dimensie of tijdlijn dan ook.

Tijdens deze regressie zal ook je levensdoel naar voren komen.

Vraag jij je wel eens af waarom je blokkades hebt? Waarom je niet vooruit komt in het leven en het gevoel hebt dat je vast zit?

Wij mensen denken vaak dat de blokkades die we hebben uit dit leven stammen, maar niets is minder waar. We hebben vele incarnaties achter ons en voor velen zullen er nog velen komen. We zijn hier op aarde om te leren, keer op keer weer. Vele malen komen we in andere vormen terug en vele malen moeten we incarnaties over doen omdat we de lessen niet hebben geleerd die we moeten leren. De bekende karmische loop.

Hoe verloopt de therapie?

Een gemiddelde QHHT sessie duurt tussen de 3 en 7 uur. Waarvan het trancegedeelte ongeveer 3 uur in beslag neemt.

Het kennismakingsgesprek! Hierin leren we elkaar kennen en dit is belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen maar ook om de vragen te bespreken waarop je antwoord wilt (dit is belangrijk zodat ik de juiste vragen kan stellen tijdens de sessie. Verder bespreken we jouw gezondheidssituatie.

Tijdens ‘de Sessie’, breng ik je eerst in een diepe hypnotische trance. Dan volgt de regressie waarin we deze en/of andere incarnaties zullen onderzoeken we zullen contact leggen met het onderbewustzijn (jouw hogere zelf) om de vragen te stellen over dit leven en andere levens zodat we antwoorden kunnen krijgen m.b.t. jouw levensvragen en of duidelijkheid kunnen krijgen over jouw gezondheid en patronen. Ik zal uiteraard mijn kennis tijdens deze sessie gebruiken om de blokkades en ballast op te lossen. Tevens krijg je de mogelijkheid om energetische koorden los te laten die je bij je draagt. Tijdens de beëindiging van de sessie zal ik je uiteraard weer terug begeleiden naar een normale staat van bewustzijn. Tijdens de sessie worden opnames gemaakt zodat je later terug kunt luisteren hoe de sessie verlopen is. Ik als hypnotherapeut zal je niet healen tijdens deze sessie dat zal jouw onderbewustzijn zelf doen, ik begeleid alleen de sessie.

In een ‘Nabespreking‘ zullen we uitgebreid het verloop van de sessie bespreken en kun je eventuele vragen stellen.
Je kunt er zeker van zijn dat je in een volledige ontwaakte staat van bewustzijn weer je reis naar huis kunt vervolgen.

Je kunt in de dagen na de sessie wel nog nawerkingen hebben, een fluctuatie in energie en meer dromen. Je zult in de dagen en weken daarna dus ook nog vele inzichten krijgen.

De kosten van een QHHT sessie zijn: 277 Euro plus 21% BTW (58,17 Euro) . is totaal 335,17 Euro dit is inclusief audio opname! Breng wel zelf een USB stick mee Aanmelden minimaal 2 weken van te voren.