Medium, Hypnose, Regressie, QHHT, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

COACHING

Streven om de beste levenscoach te worden, is een vaardigheid die voldoening geeft en waar je open moet staan ​​voor verandering. Toch is het een feit dat de benadering van succes bij de meeste mensen in het leven en in het bedrijfsleven helemaal verkeerd is. Tony Robbins, een van de beste levenscoaches ter wereld, blinkt uit in het leren van mensen hoe ze hun leven kunnen veranderen.

Als NLP coach sprak mij zijn visie en werkwijze enorm aan. Dit is dan ook de reden dat ik besloot om mij als Stategic intervention coach te gaan certificeren, inmiddels heb ik na mijn NLP opleiding ook het certificaat behaald om als official Tony Robbins en Cloe Madanes strategisch interventie coach te mogen werken.

Waarom ik denk dat zoveel mensen blijven rondrennen in een staat van extreme stress in een vergeefse poging om meer activiteiten in elke dag te persen? Omdat ze denken dat hoe meer ze doen, hoe beter hun leven zal worden. Op basis van observatie, zou je zeggen dat hun aanpak loont? Het antwoord is over het algemeen ‘nee’.

Wat is mijn motivatie om de werkwijze van Tony Robbins mij eigen te maken.

We leerden een aantal belangrijke sleutels tot succes van ondernemende levenscoach Tony Robbins en het veranderde mijn leven. Robbins leert mij dat succes voor 80% van binnenuit komt, van de manier waarop je denkt, en 20% van buitenaf, van de tools die je leert. Dit betekent dat ik mijn cliënten leer om in de eerste plaats de manier van denken beheersen.

Dit zou als goed nieuws moeten komen. Je  kunt je gedachten veranderen en ervoor zorgen dat jouw belangrijkste focus een goed gevoel krijgt over jezelf en jouw mogelijkheden.

De voordelen van je goed voelen en ‘je moed erin houden’ komen in beeld met een holistische benadering die erkent hoe alles met elkaar verbonden is. Als medium heb ik het voordeel dat ik geen informatie vooraf nodig heb maar de energie van jouw hogere zelf kan channelen.

We zijn zo gepassioneerd over het focussen op ons goed voelen dat we er een gratis speciaal rapport over geschreven is, genaamd Tien krachtige doses van liefde en geluk. Positieve gedachten en positieve gevoelens gaan hand in hand. Hoewel het bijna onmogelijk is om te volgen wat sommigen schatten als ongeveer 70.000 gedachten, kunt je gemakkelijker jouw emoties volgen en je concentreren op een goed gevoel.

Als je je goed voelt, zullen er meer dingen op je pad komen waardoor je je goed voelt. Je goed voelen is ook goed voor je gezondheid en om je ten volle te ontplooien.

Mijn aanpak voor een beter leven!

1. Ontspan. Wanneer je merkt dat je haast en zorgen hebt, haal dan een paar keer diep adem en laat los. Helder denken vereist een heldere geest en dit is simpelweg niet mogelijk als je gestrest bent. Dus het eerste dat je moet doen, is stoppen en ontspannen. Dit zou al beter moeten aanvoelen.

2. Hergroeperen. Als je niet weet waar je heen wilt, kun je er onmogelijk komen. Het feit is dat je hier bent om het meest vreugdevolle en opwindende leven te leiden dat je je kunt voorstellen. Het is holistisch en integreert lichaam, emoties, geest en ziel. En de beste manier om te herkennen wat het meest vreugdevolle en opwindende is, is door je hart te volgen, de zetel van je ziel. Wat wil je echt creëren? Maak een lijst met elementen van het meest vreugdevolle leven dat je je kunt voorstellen en breng het tot ongeveer 3 tot 5 doelen. Je kunt dit doen voor de activiteiten van één dag of voor je hele leven, je mooiste toekomst.

3. Verminder. Als jij je eenmaal hebt hergroepeerd, vraag jezelf dan af welke activiteiten jij kunt elimineren om te komen waar jij echt heen wilt. Als je leven te druk is, moet er iets geven. Doe jij dingen omdat andere mensen van jou verwachten? Doe jij dingen voor anderen die zij voor zichzelf zouden kunnen doen? Het vinden van gebieden waar jij kunt verminderen, is essentieel voor effectieve levenscoaching. Kook jouw activiteiten terug tot de essentie, om jouw droom van leven met vreugde vanaf nu te realiseren.

4. Vernieuwen. Houd jouw gedachten en gevoelens gericht op wat jij wilt, niet op wat jij niet wilt. Dit is waar juist denken en je goed voelen echt in het spel komen. De meeste mensen die zich haasten, denken erover na om te vermijden wat ze niet willen in plaats van te creëren wat ze wel willen. Het is verfrissend en opwindend om te weten dat het beste wat je voor jezelf kunt doen, is je te concentreren op de prachtige dingen die gebeuren en die op je af komen. Leef nu met vreugde om meer vreugde in jouw leven te brengen.

5. Herbouw. Nu, met jouw denken en voelen in overeenstemming met jouw helderst mogelijke toekomst, kun jij jouw leven opzettelijk, van binnenuit, opnieuw opbouwen.

Elke dag beseffen dat het beste wat je voor jezelf kunt doen, is om te ontspannen en van het leven te genieten, kan een enorme zegen zijn. Het voedt de ziel. Vanuit een holistisch perspectief zal het focussen op je gewoon goed voelen, je helpen om de kwaliteit van elk gebied van je leven en je gezondheid te verbeteren. Het is ook het beste wat je kunt doen voor de mensen om je heen.

Wil jij meer weten over deze wijze van leven en wil jij dit als coach toe kunnen passen of wil jij gewoon meer uit jouw leven halen, op wat voor vlak dan ook.

Boek dan 1 van mijn coaching pakketten. Zie onder Tarieven en pakketten.

Wil je meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier hieronder of stuur een mail naar: mail@resetyourmindhypnoseandcoaching.com