Medium, Hypnose, Regressie, Meditatie begeleiding, Coaching en Reiki

DE WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT

BEWUST LEREN MANIFESTEREN

ER IS NIETS MOOIER DAN HET GEVOEL VAN LIEFDE EN DANKBAARHEID.

Dankbaar voor het leven, de liefde van je vrienden en familie. De liefde voor jezelf en anderen voelen. Onvoorwaardelijk zijn in alles wat je doet. Nadat je hebt leren onthechten van alles om je heen kun je pas leren wat het is om onvoorwaardelijke liefde te geven en te ontvangen. Het ontvangen van liefde zonder verwachtingen is zovele malen mooier als die met verwachtingen.

Het niet nodig achten om iemand te veranderen, maar gewoon te accepteren zoals hij of zij is. Je nooit meer zorgen hoeven te maken, jaloerse gedachtes of onzekerheden te ervaren. Ja dat is wat onthechting met je doet. De liefde voor jezelf geeft je alles wat je nodig hebt. En alles wat daarbij komt is de kers op de taart. Dankbaar voor het gevoel en de kers. Juist deze energieën zijn die, die het creëren van een andere realiteit voor jezelf bewerkstelligen. Dankbaarheid voelen voor ieder aspect van je leven. Het gevoel hebben dat je precies bent waar je moet zijn en wie je mag zijn. Leven in het nu en geen hechting meer hebben aan alles wat achter je ligt of verwachtingen van alles wat voor je licht. De toekomst zelf in handen hebben door van ieder nu moment een creatie moment te maken.

Besef goed dat vanuit dit gevoel van dankbaarheid, liefde en onthechting er geen limieten zijn aan wat jij kunt creëren. Je voelt je altijd veilig en geborgen, beschermd en geliefd.

De wet van de aantrekkingskracht werkt alleen als je bent wat je wilt worden of manifesteren.

Je manifesteert je hele leven al, onbewust. Dus maak vandaag de beslissing om bewust te gaan creëren.

Loslaten van Verlangen en Verwachting

Visualisatie van het gevoel van jouw doel bereiken, niet de uitkomst.

Affirmeren in dankbaarheid (het is er al) Gemakkelijk en zonder moeite.

Loslaten en vertrouwen en vooral genieten van het gevoel, de tekens en de synchroniteiten.

Vasthouden van het gevoel. (Geen gek idee toch?)

Wil jij leven vanuit vrijheid, liefde, zonder blokkades Schrijf je dan in voor de cursus TRANSFORMEER JOUW KARMA! Want dat is het begin van jouw weg naar manifestatie.

Manifesteren vanuit de juiste frequentie.

Heb jij interesse om bewust te leren manifesteren neem dan een kijkje op de cursuspagina

Namaste

Natalie Bilodeau