The will to improve is all you need

VIRTUELE MAAGBAND

Afvallen met een maagband is iets wat veel mensen overwegen wanneer ze langdurig last hebben van overgewicht. In plaats van een echte maagband kun je ook een virtuele maagband nemen. De effecten ervan zijn vergelijkbaar met een echte maagband, maar je hebt er veel minder “last” van. Maar wat is een virtuele maagband eigenlijk?

Virtuele maagband ervaringen

Ik heb al vele mensen mogen helpen met een virtuele maagband. En zelf ben ik hier een voorbeeld van.  Zie voor en na foto.

 . 

“Ik bleef met veel overgewicht zitten nadat ik door de ziekte van Lyme geconfronteerd werd met allerlei auto-immuun ziektes waaronder een schildklierziekte (Hashimoto) Dit bracht mij in een mentale zwakte waardoor ik een ongezonde leefstijl aannam. Ik woog op mijn hoogste punt 113 kg en werd als maar zieker en zieker. Tot dat ik besloot om onder hypnose een virtuele maagband te laten zetten. 3 sessies had ik nodig wat mijn leven totaal veranderd heeft. Niet alleen maar lichamelijk maar ook geestelijk. Ik zat destijds zwaar in een burn-out en zag het niet meer zitten. Ik ben na de 3e sessie meteen zelf in opleiding gegaan en later dat jaar heb ik mijn praktijk geopend.  Ik weet als geen ander waar je tegenaan loopt als het gaat om overgewicht en daarop heb het virtuele maagband concept aangepast op niet alleen de virtuele maagband maar begeleid ook d.m.v. coaching. Dit gebeurt voor de hypnose en is incl. Verder is het aan te raden om af en toe na de 3 sessies nog eens op coaching te komen om ervoor te zorgen dat het gewicht en de motivatie blijvend is. Ik doe dit met veel passie en liefde omdat ik weet hoe mooi het is om je leven weer terug te krijgen. Mijn levenskwaliteit is 500% veranderd ten goede. Ik kan dit iedereen aanraden.

Voor mijn virtuele maagband

1.5 jaar later 
Blij met wie ik geworden ben

Wat is de Virtuele maagband

Een virtuele maagband is een maagband die je krijgt terwijl je onder hypnose bent. De maagband wordt “virtueel” om je maag gebonden. Onder hypnose raakt jouw onderbewustzijn ervan overtuigd dat jij een maagbandoperatie hebt ondergaan en dat je veel minder kunt eten dan voor de “operatie”.  

Virtuele maagband onzin

Nu kun je denken dat zo’n virtuele maagband die met hypnose bij je wordt aangebracht onzin is. Hoe kan dit er nu voor zorgen dat je echt minder gaat eten, honger is toch honger?  

Dit is wetenschappelijk bewezen, en vergeet niet ik ben daar 1 van zie de foto’s boven. Het kan echt. Alles licht in het onderbewustzijn

Uit een pilotstudie die in 2016 is uitgevoerd blijkt dat sommige deelnemers wel 17 kilo konden afslanken door de plaatsing van een virtuele maagband. In dit onderzoek deden 30 mannen en vrouwen mee die een BMI hadden van boven de 27. 

Goed om je te weten dat in dit wetenschappelijk onderzoek alle deelnemers de virtuele maagband op exact dezelfde wijze kregen. Er is niet ingegaan op individuele verschillen, die je in de praktijk wel hebt. Hierdoor kunnen de resultaten nog beter zijn in de praktijk dan onder de gecontroleerde en gestandaardiseerde procedures in een wetenschappelijk onderzoek. Dit is ook 1 van de redenen dat ik niet alleen de virtuele maagband plaats maar in tussentijds ook NLP coaching toepas voordat je in hypnose gaat.

Een virtuele maagband is dus echt geen onzin. Dit laten de ervaringen van mensen ook zien mijzelf inclusief.

Het jij overgewicht, zijn jouw porties te groot? Neem dan contact met mij op en bespreek de mogelijkheden. Gebruik het contactformulier hieronder. Ik kan jou helpen jouw leven weer op de rit te krijgen. En voor je het weet spring jij net zo rond als ik op het strand en door het leven.

Gun het jezelf want je bent het waard. Het leven is te kort en je hebt maar 1 lichaam. En door de hypnose in combinatie met coaching zul je ook weer op andere vlakken positiever in het leven staan.

De behandeling varieert van 3 – 5 sessies. Dit ligt bij iedereen anders. Integriteit is voor mij heel belangrijk dus ik zal de eerste zijn die het aangeeft als jij met 3 sessies volstaat. Bij iedere sessie die ik geef krijg je een audio bestand mee naar huis die je minimaal 30 dagen dagelijks dient te beluisteren. Dit helpt je bij het reprogrammeren van jouw onderbewustzijn.

Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik leef weer, voel me weer mooi en aantrekkelijk en zo gezond als een gympie.